Waarom beter met je buren?

Beter met je Buren helpt mensen in Deventer om met elkaar in contact te komen en iets voor elkaar te betekenen. Op de website of in de app stel je een vraag aan je buren en bied je diensten aan. Ook kun je activiteiten organiseren in je eigen (buurt)groep. Met elkaar maken we Deventer een fijne plek om te wonen en doen we mooie dingen voor en met elkaar. Dat is het doel van Beter met je Buren.

Gezellig elke week een potje schaken in het park!

Wim

Vragen die via “Beter met je Buren” gesteld worden gaan altijd over wat mensen voor elkaar kunnen doen. Het gaat om burenhulp of vrijwillige inzet zonder vergoeding. Bijvoorbeeld een klusje in huis of tuin, samen boodschappen doen, samen naar de film of iemand begeleiden bij een doktersbezoek. Beter met je Buren is van en voor alle Deventenaren die elkaar willen ontmoeten, elkaar willen helpen en samen de buurt mooier willen maken.

Ik wil iets vragen!

Voor elkaar

Het is vaak maar een kleine moeite om elkaar even te helpen als het echt nodig is! Ook even de boodschappen voor de buurman meenemen als je toch naar de winkel gaat of de hond van de buurvrouw uitlaten als het zo uitkomt. Samen maken we Deventer een stukje mooier door een helpende hand uit te steken en er voor elkaar te zijn!
Natuurlijk kun je ook afspreken om samen iets leuks te gaan doen: wandelen, naar de film of gezellig een terrasje pakken. Via "Beter met je Buren" regel je het gemakkelijk.

Ik wil iets doen!

Samen de geveltuintjes opknappen blijft ieder voorjaar leuk!

Joshua

Samen organiseren

Samen met een groep vrienden, familie of kennissen iemand helpen? Dat kan via "Samen Organiseren"!
Een verhuizing plannen, ziekenbezoek regelen of je netwerk op een andere manier inzetten om iemand te helpen, dat kan via deze app.
Je bepaalt zelf wie lid wordt van je groep. Nodig mensen uit, overleg en plan data in de gezamenlijke agenda of deel bestanden met elkaar.

Iets organiseren?

Mijn buurt

Liever in een besloten groep met je buren?
Een vraag stellen of iets delen?
Elkaar op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes of samen iets leuks organiseren?
Dat kan allemaal in "Mijn Buurt".
Maak zelf een (besloten) groep aan, nodig je buren uit om lid te worden en maak samen de buurt een beetje mooier!

Buurtgroep aanmaken?